Lisää näitä ihanuuksia! Valitettavasti löysin 2. luokalta vain yhden tarinan.

2. luokka:

~ Toukan koti on omenan sisällä. Sieltä kuuluu astioiden helinää. Toukka on hyvä tiskaamaan.Sen tiskissä ei säry yhtään astiaa.

3. luokka:

~ Kerran pieni etana meni kärpässienen luokse varjoon. Silloin alkoi sataa. Etana käpertyi kärpässienen alle. Paikalle tuli nallekarhu. Se näki kärpässienen, jonka alla etana oli. Se pelästyi etanaa ja lähti hunajan keruun. Etana alkoi nauraa. Se oli iloisempi kuin koskaan ennen. Etanapa oli puijannut karhua.

~ Yöllä kahdentoista aikaan tyttö käveli hautausmaalle. Kuu katsoi ilkeästi tyttöä. Tyttö tunsi, että joku kummittelee ja seuraa. Kun tyttö katsoi taakse, hän näki ränsistyneen linnan. Tyttöä alkoi kovasti nukuttaa. Aamu valkeni ja tyttö heräsi. Hän lähti tutkimaan linnaa läheltä. Kun hän oli tutkinut linnan, hän lähti kotiin.

~ Kerran pieni poika halusi lähteä maailmalle. Hän lähtikin. Hän tapasi pöllön. Pikku jänis loikki puun taakse.Poika näki lohikäärmeen nukkumassa. Poika ylitti sillan kylään. Hän tapasi Lilin. Pekka esitteli myös itsensä. Mini ja Malla ovat kuningas Rikhardin tyttäriä, prinsessoja. Pekka pääsi juhliin ja sitten tornikamariin nukkumaan.

~ Pienellä kivellä noita istuu, pata se kiehuu. Kärpässieninenä on noidan nimi, mutta ei mikään Kimi. Iloiset ovat juhlat. Haamutkin tanssivat. Kaikki kukat aukeaa, nyt ovat riemuissaan kaikki. 

~ Pienellä kivellä istui tonttu. Sillä ei ollut ystäviä eikä seuraa. Hän muutti pois. Hän tapasi eläimiä ja pyysi matkaan. Eläimet ja tonttu tulivat tontun entiseen metsään ja asettuivat sinne.