Ja taas näitä. 5. luokalta en löytänyt kuin yhden, ja 4. luokalatakin vain kaksi, mutta nämä ovat sentään jo vähän pidempiä kuin edelliset.

4. luokka:

~ Oli kerran kuningas, jonka nimi oli Miettinen. Miettisellä oli kruunu. Myös hänen tyttärellään Sievisellä oli kruunu.Miettinen kirjoitti kirjoja. Eräänä päivänä Sievinen sai kirjeen. Se oli hänen kosijaltaan, Pönttöseltä.Tuli myös toinen kirje toiselta kosijalta, Luihuselta. Kolmas kirje oli rakkauskirje: Kultainen oli lähettänyt kirjeen. Pian vietettiin Sievisen ja Kultaisen häitä. Ne kestivät kolme vuotta.

~ Oli kerran linna, jossa asui kummitus. Kerran eräs Emma tuli linnan luo. Kello oli 12 päivällä. Hän näki tikapuut. Hän ei aavistanut mitään, kun hän näki avoimen oven. Kun hän astui sisään, ovi sulkeutui.
"Tikapuut jäivät toiselle puolelle", totesi Emma.
Joka puolella oli käärmeitä. Samalla Erkki, hänen tuhma veljensä, kuuli kaiken. Hän tappoi käärmeet ja kantoi sisarensa kotiin. Emme kuoli, koska käärme oli puraissut häntä. Hautajaisten jälkeen Emma tappoi Erkin.

5. luokka:

~ Haluan tulla kirjailijaksi, koska tahdon käyttää mielikuvitustani esim. hevoskirjojen kirjoittamisessa. Olen myös lukenut hevos- ja etsiväkirjoja paljon. Hevoskirjoissa on paljon mielikuvitusta ja niissä kerrotaan tallin tapahtumat elävästi. Toinen toiveammattini on etsivä, koska olen seikkailunhaluinen. Neiti Etsivä- kirjoissa kerrotaan elävästi etsivän elämää (esim. Neiti Etsivä ja kolmastoista helmi). Haluan myös eläinlääkäriksi, koska haluan auttaa eläimiä. Pidän eniten hevosista, kissoista ja koirista. Pidän myös muista eläimistä.