Tulin tähän päätökseen tänään. Eilen luin netistä, että Siro-Poju oli myyty. Tänään luin netistä, ettäTuulimanni oli kuollut. Nyt tallilla ei ole enää ketään, kenellä voisin ratsastaa.

Lisäksi boikotoin V.V. Karinan ja Rellin käyttämistä tunneilla. Karina on runsaat 20 vuotta vanha, ja monet muut seuran hevoset on myyty eläkkeelle selvästi nuorempina. Karinakin pitäisi ehdottomasti jo myydä pois, antakaa hänelle leppoisat eläkepäivät!!!

Relli puolestaan ei ole moneen vuoteen ollut sellainen, joka hän oli aikaisemmin. Ennen Relli kuului suosikkeihini, mutta ihmiset ovat pilanneet hänet potkimalla ja turruttamalla hänet. Ei hän kuuntele apuja enää niin kuin ennen. Lisäksi hän on oppinut pukittelemaan hyvinkin vaarallisesti, myös maastossa. Hänessä on aina joko liian vähän virtaa tai sitten ihan liikaa.

Muilla hevosilla en olekaan ratsastanut yhtään. En koskaan saa kokeilla uusia hevosia, joten sekin vähentää haluani ratsastaa IRalla. Ainoat oljenkorteni tallille siis olivat Poju ja Manni, mutta kumpikin on nyt poissa. Minun taruni IRalla on tullut päätökseen ja vaihdan seurani SuoRaan.