Tänään se alkaa taas! Kauan kaipaamani Greyn anatomian 9. kausi! Kyllä tätä on jo odotettukin!!!

Olen intohimoinen Grey-fani, ollut jo alusta lähtien. Suosikkihahmojani ovat ehdottomasti Cristina Yang, Callie Torres ja Alex Karev. Mielestäni parhaat parit ovat Meredith/Derek, Mark/Lexie ja Cristina/Owen.

Inhokkejani ovat Sydney Heron, Virginia Dixon, Sadie Harris, Robert Stark, Lucy Fields, Ellis Grey, Thatcher Grey, Adele Webber, Tucker Jones, Sloan Riley, Harper Avery, Catherine Avery, Rebecca "Ava" Pope sekä Denny Duquette. Suurin osa näistä on jo poissa, mutta heitä ei todellakaan tule ikävä. Sen sijaan minulle tulee ikävä Lexietä, Markia ja Teddyä, ja kaipaan George O'Malleytäkin.

Vaikka muutama ihana hahmo poistuukin sarjasta, toisin kuin monet muut, minä EN AIO LOPETTAA SARJAN KATSOMISTA. Sellainen on naurettavaa. Olen ensisijaisesti GREYN ANATOMIA-FANI, sitten vasta yksittäisten hahmojen. Kyllä, sarjassa kuolee hahmoja, mutta niin kuolee oikeassa elämässäkin. Ei ihmiset normaalisti lakkaa elämästä vain sen vuoksi, että joku toinenkin lakkaa.

Ihmiset unohatavat näin sarjan alkaessa, että yksi hahmo jäi henkiin vakavasta onnettomuudestaan. Callie. Eikö siitä pitäisi olla iloinen? Rakastan minäkin Markia ja Lexietä ja suren heidän poismenoaan, mutta ehkä näyttelijöidenkin on aika etsiä muita haasteita itselleen? Ainakin he poistuivat sarjasta paremmassa hengessä kuin Preston Burkeä näytellyt Isaiah Washington, Izzie Stevensiä näytellyt Katherine Heigl ja George O'Malleytä näytellyt T.R. Knight. Ja muistakaa, Addison käy useammankin kerran jokaisella kaudella Grey-faneja ilahduttamassa!