Pitkästä aikaa taas täällä! Ensin meni Vuodatus alas, sitten tietokone hajosi! Nyt sitten kirjoitan tätä blogia ainakin toistaiseksi kannettavallani, johon on kytketty pöytäkoneeni modeemi.

Sitten kuulumisiin. Heinäkuu meni rattoisasti. Mitän erikoista ei tapahtunut, silkkaa lomailua koko kuu. Mitä nyt leikkautin tukkani lyhyemmksi kerroksittain ja sain uudet silmälasit ja aurinkolasit. Heinäkuun lopulla Imatralla oli valtavan raju ukkosmyrsky, ja se hajotti taloyhtiön antennin. Se onneksi saatiin kuntoon parissa päivässä.

Elokuu on alkanut mahtavasti. Minulla oli tänään työhaastattelu. Olin hakenut kuntouttavaan työtoimintaan kaupungin tekniseen toimeen skannaustyöhön ja sain paikan! Työhöni kuuluu karttojen yms. skannaus, kopiointi ja tulostus. Työ alkaa syyskuun alussa ja kestää joulukuun alkuun asti. Nyt toivon, että siskonikin onnistuu saamaan paikan työelämävalmennukseen Ovakon keittöön. :)

Veljeni toi eilen Pyryn meille taas hoitoon, kun hän on perheineen Helsingissä. Pyry viipyy vain vuorokauden, mutta sen ajan saan siskoni kanssa hoitaa häntä. :)